Onze service

Haal en breng service

Pech met de motor, brommer, fiets of ander vervoermiddel is nooit leuk! Wij komen op locatie en brengen het voertuig naar de garage. Ook als u pech krijgt onderweg halen we u en het voertuig op.

Iets groots gekocht?

Iets gekocht wat niet in uw auto past of te zwaar? Royko transport service kan zware en grote dingen vervoeren met de bakwagen voor een kleine prijs!

Service met een glimlach

Als we toch uw spullen vervoeren kunnen we net zo goed een handje mee helpen toch?

Bezorging op maat

Goederen laten bezorgen of op verschillende adressen? Alles is mogelijk. Bel of mail ons voor een offerte op maat. info@royko.nl

Iedereen is gelijk!

Iedereen is gelijk! Of het nou een multinational is of jan met de korte achternaam, iedereen betaald dezelfde prijs voor hun vervoer. Wel zo eerlijk toch?

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar per telefoon, whatsapp en facebook. Onder werktijden proberen we binnen 30 minuten een persoonlijk antwoord te geven op whatsapp en mail.

Over ons

Royko transport service is in januari 2019 opgericht met de doelstelling om transport voor particulier en zakelijk goedkoper aan te bieden! Vaak moet er een aanhanger gehuurd worden en een auto met trekhaak worden geleend om spullen te vervoeren. Het is toch makkelijker als er een bus op gewenst tijdstip klaarstaat en alles van A naar B brengt?